Xavi, pensatiu abans de l'entrenament previ al clàssic
Xavi, pensatiu abans de l'entrenament previ al clàssic (EFE)
barça

Paraules d'admiració de Xavi al Madrid: "Contra aquest equip, estem competint..."

El Barça es juga les opcions a la Lliga en l'última visita al Bernabéu amb el tècnic de Terrassa a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández no vol tirar la tovallola a la Lliga malgrat el desencís de l'eliminatòria de Champions contra el PSG, que ha desgastat els ànims culers. Pensa en l'escenari més positiu i creu que encara queda campionat. Això sí, és bàsic que el resultat del Bernabéu els endolli a la lluita pel títol:

"Diumenge tenim l'oportunitat d'endollar-nos a la Lliga. Passa a ser el partit de Lliga més important de la temporada"

Ha analitzat molt bé el rival i afirma que els d'Ancelotti arriben amb els ànims a dalt de tot després de guanyar al Manchester City, i això el Barça ho ha de saber portar.

"Trobarem un rival molt fort físicament, i també anímicament. Nosaltres hem entrenat molt bé. Cerc que hem preparat perfectament el partit"

"Hem d'aconseguir canviar el xip per superar l'eliminatòria. Treure tota la frustració, demà,i la ràbia, i jugar molt bé a futbol"

Sobre la polèmica de les declaracions de Gündogan

El tècnic blaugrana ha estat breu, clar, i concís parlant de la polèmica que s'ha generat aquests dies sobre les declaracions de Gündogan al voltant de l'acció que va acabar amb Araujo expulsat.

"Està solucionat, i no hi ha massa problema. Parlant la gent s'entén"

Quin rival es trobaran?

Xavi ja té la manera de plantar cara al líder de la Lliga, i intentarà aplicar l'estratègia per sumar els 3 punts vitals. D'aquesta manera, la Lliga encara estaria ben viva.

"Segurament, el Madrid pressionarà els primers minuts de cada part. Hem de ser molt valents, no perdre la pilota. És l'escenari perfecte per demostrar personalitat. Crec que podem guanyar al Bernabéu. Els primers minuts seran clars"

"Demà hem de ser efectius, perquè el Madrid ho és. Tenen un potencial, és el Reial Madrid, un dels millor equips del món i dels darrers anys"

El secret del Madrid

Part del vestidor del Barça ha atribuït la dolorosa desfeta de Champions a la joventut de l'equip, i alguns dels seus pesos pesants han arribat a afirmar que la derrota pot ser positiva de cara al futur. En aquest sentit, Xavi considera que l'experiència victoriosa del Reial Madrid en la millor competició de clubs del continent és part del seu secret. El bagatge dels blancs creu que ha estat clau per arraconar dues vegades en tres anys el City, "el millor equip del món", per l'egarenc.

"Quan has guanyat tantes vegades jugues amb confiança i amb tranquil·litat. No crec tant en la sort. Van ser molt solidaris i així han aconseguit eliminar dues vegades el millor equip del món. Doncs contra aquest equip, estem competint nosaltres..."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut